Windows Display platforms icon
windows mac android
Google Drive icon

slots online livres de vegas-WPS Office_13

92.0.0.0
13191 reviews
960.3 k downloads

-WPS Office_13

-WPS Office_13-slots online livres de vegas

Zengin özelliklere sahip dört uygulamayla entegre olan WPS Office, belge düzenleme, elektronik tablo yönetimi ve veri hesaplama, slayt oluşturma, PDF belgesi dönüştürme ve okuma için gelişmiş bir ofis paketidir. Ayrıca kullanıcılara yaklaşık 10 milyon belge şablonu sağlar. WPS Office, ücretsiz olarak indirilip kullanılabilmesi sayesinde dünya çapında birçok sadık kullanıcıya sahiptir. Farklı ülkelerdeki ve bölgelerdeki kullanıcılar, WPS Office'ı yüklerken gerektiği gibi neredeyse bir düzine dil sürümü arasından seçim yapabilir.

· Writer: Metinleri düzenlemenize, dizmenize, düzeltmenize ve kaydetmenize izin veren bir belge düzenleme aracıdır. Ayrıca görüntüleme, düzenleme, dizgi, kaydetme ve diğer işlemler için tüm formatlardaki Microsoft Office Word belgelerini açabilir. Writer, gazeteciler, öğretmenler, beyaz yakalı işçiler ve diğer profesyoneller tarafından kullanılan yaygın bir ofis aracıdır.

Reklam

· Spreadsheet: İstatistik ve hesaplama ihtiyaçlarını karşılamak için sağlanan bir dizi işlevle birlikte yönetim, istatistik ve hesaplama özelliklerine sahip bir araçtır. Spreadsheet, kullanıcıların verilerin istatistiksel olarak işlenmesini basitleştirmelerine yardımcı olmak için güçlü veri düzenleme özellikleri sağlar. Ayrıca çeşitli formatlardaki Excel dosyalarında düzenleme ve hesaplama işlemleri için mükemmel bir seçimdir.

· Presentation: Kullanıcıların slayt oluşturması, düzenlemesi ve güzelleştirmesi için sahip olması gereken bir araçtır. Sunum, zengin animasyon özellikleri ve sanatsal yazı tipleri sağlar. WPS Office istemcisinin, kullanıcıların daha verimli slaytlar oluşturmasına yardımcı olmak için çok sayıda slayt şablonu sunduğunu belirtmekte fayda var.

· PDF conversion and editing: WPS Office, kullanıcıların artan PDF belgesi düzenleme taleplerini karşılamak için bir PDF belgesi düzenleme özelliği geliştirdi. Basit düzenlemeler yapmak için PDF dosyasını doğrudan düzenleyebilirsiniz. PDF dosyalarındaki metinleri veya görüntüleri kopyalamak, büyük paragrafları düzenlemek ve değiştirmek ve önemli/önemsiz içeriği silmek için PDF dönüştürme özelliğini kullanabilirsiniz.

· Massive templates: Çok sayıda şablonu doğrudan yazılımdan indirebilirsiniz, bu da sizi diğer web sitelerinden şablon indirme zahmetinden kurtarır. Bu, düşük kaliteli şablonların veya virüs içeren şablonların indirilmesini önlemeye yardımcı olur, size çok zaman kazandırır ve belgelerinizin ve bilgisayarınızın güvenliğini korur.

· 1. WPS Office, hepsi bir arada bir tasarıma sahiptir; bu, birden çok formattaki dosyaları tek bir istemcide açabileceğiniz, oluşturabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz anlamına gelir. Ancak bu, arayüzleri ayrı ayrı çıkaramayacağınız anlamına gelmez. Gerektiğinde, düzenleme için yeni bir arayüz oluşturmak için ihtiyacınız olan arayüzü dışarı çekebilirsiniz.

· 2. WPS Office, hiçbir özellikten ödün vermeden Android, iOS, Windows, Linux ve macOS sistemlerinde indirilebilir. Hesabınızda oturum açtıktan sonra dosyalarınızı bilgisayarınızda ve mobil cihazlarınızda açabilir, düzenleyebilir ve kaydedebilirsiniz. Elbette, belgelerinizin güvenliği konusunda endişelenmenize gerek yok. WPS Office, kullanıcı gizliliğini ve belge güvenliğini sağlamayı amaçlar ve herhangi bir belge sızıntısı veya güvenlik uyarısı olmamıştır.

· 3. WPS Office, bir belge işbirliği özelliği sağlar. Belgelerinizi iş arkadaşlarınızla veya liderlerle paylaşabilirsiniz ve onlar da aynı belgeyi verimli bir şekilde düzenlemek ve değiştirmek için sizinle işbirliği yapabilir.

· 4. WPS Office, farklı ülke ve bölgelerdeki kullanıcılara hizmet vermek ve ürün kullanımında onlara daha fazla kolaylık sağlamak için 13 dilde sürüm sunar. Kullanıcıların yükleme işlemi sırasında gerektiği gibi dili seçmelerine olanak tanır. Aynı zamanda WPS Office ekibi, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için dilleri iyileştirir.

· 5. WPS Office ücretsiz bir düzenleme yazılımıdır, ancak gelişmiş teknik ve müşteri hizmetleri ekipleri tarafından desteklenmiştir. WPS Office, kullanıcıların sorunlarını zamanında ve etkili bir şekilde çözmeyi ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlar. WPS Office müşteri hizmetleri ekibinin geri bildiriminizi asla göz ardı etmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Her kullanıcının deneyimine değer veriyoruz.

WPS Office ile Microsoft Office arasındaki fark nedir?

· Her şeyden önce, WPS Office ve Microsoft Office'in her ikisi de ofis paketi araçlarıdır, pek çok özelliği benzerdir. Ancak WPS Office uygulamasının tamamen ücretsiz olduğunu ve WPS Office uygulamasının resmi sürümü için ödeme yapmanız gerekmediğini belirtmekte fayda var. WPS Office, öğrenciler, iyi bir ofis paketini ücretsiz kullanmak isteyen ofis çalışanları veya yeni ofis paketi araçlarını denemek isteyen kişiler için daha uygundur. Ayrıca, ürünümüzü iyileştirebilmek ve hızla geliştirebilmek için her zaman kullanıcıların geri bildirimlerini bekliyoruz.

Reviewed by Andrés López Translated by Uptodown Localization Team

Information about -WPS Office_13 92.0.0.0

License Free
Op. System Windows
Category Gestão das Relações
Language English
Author TD Bank
Downloads 517440
Date Jun 11, 2024
Why is this app published on Uptodown? (More information)

Versões mais antigas

exe 89.0.2.0 Apr 4, 2024
exe 87.0.2.0 Feb 27, 2024
exe 86.0.9.0 Feb 12, 2024
exe 85.0.26.0 Dec 19, 2023
exe 85.0.25.0 Dec 18, 2023
exe 84.0.13.0 Dec 13, 2023
Disponível para outras plataformas

Avaliar este aplicativo

Review the app
Google Drive icon

Rating

4.7
5
4
3
2
1
2534 reviews

Comments

See more
sillysilvermosquito39952 icon
sillysilvermosquito39952
in 2022

Is it that comments are generated by some Indian neural network? cuts eyes straight

7
Reply
proudviolethorse42552 icon
proudviolethorse42552
in 2022

good app

1
Reply
slowyellowpineapple79918 icon
slowyellowpineapple79918
in 2022

Okay!

2
Reply
williambarton icon
williambarton
in 2021

Exceptional and very interesting

4
Reply
hungryyellowblackberry57797 icon
hungryyellowblackberry57797
in 2019

I like it

6
Reply

Artigos relacionados ao Google Drive

See more
iCloud icon
Learn new skills online
Terabox icon
Track your fitness activities
Microsoft OneDrive icon
Children's books and learning
Dropbox icon
Customer service and support
BlueMail icon
Customer service and support
Duplicati icon
Customer messaging platform
Filen icon
Graphing calculator and math tools
FolderSync icon
Email and calendar app
Microsoft Office 2019 icon
Conversational email app
Microsoft Office 2021 icon
Find free accommodation
TeamViewer icon
Discover and create events
Adobe Acrobat Reader DC icon
Email management app
Opera icon
Personal finance and budgeting
Condution icon
Public transit and directions
Vysor icon
Personalized music and radio
Xender - Share Music Transfer icon
Manage all your email accounts
RaiDrive icon
Search for online courses
FileZilla Server icon
Create photo collages
Fiddler icon
Lite version of Twitter
FileZilla icon
Photo editing and filters
WinSCP icon
Compare hotel prices
S3 Browser icon
Email client for Android
Cyberduck icon
Learn to read and math
LANDrop icon
Learn new skills online
Radarr icon
Learn new skills online
XX-Net icon
Vacation rental management
NetLimiter icon
Budgeting tool and expense tracker
NetSpot icon
Retouch and edit photos
The Dude icon
Book unique places to stay
Drupal icon
Personalized news in your pocket
Psiphon icon
Online classes from experts
NetMod VPN Client icon
Children's books and learning